2005 - Anette Kaj

2006 - Nina Kallehauge

2007 - Lone og Carsten Mogensen

2008 - Anitta og Peter Gjedsted

2009 - Henning Knudsen

2010 - Johny Petersen

2011 - Christian Kofoed

2012 - Ricky Tranberg

2013 - Jørn Mogensen

2014 - Torben Larsen

2015 - Per Hansesgaard

2016 - Nick Rylander

2017 - Svend Jessen

2018 - Julie Nielsen 

 

                                                            Årets Kammerat

 

 

Årets Kammerat er Jørn Mogensen

Han har gennem hele sit liv haft tilknytning til NIF. han har tidligere fået pokalen som årets NIF ere sammen med sin kone , men jeg syntes det var på sin plads han blev årets kammerat for den kæmpe indsats han har udført med vores minigolf han har stået for maling af den , sørget for området blev klar gjort, plantet, lavet, skur hegn og meget mere. Han prøvede enda hver aften at vande planterne, så de kunne overleve……Ja jeg kunne blive ved .

Yderligere har han valgt at blive næstformand i NIF og jeg ser frem til er godt samarbejde

 

 

Årets Kammerat 2014

 

 

Årets Kammerat er Torben Larsen

Bordtennis afdelingen har længe vidst, at du er ”en rigtig kammerat”, de har haft glæde af dig og dit humør inden du trådte til nye opgaver som næstformand i klubben. Som næstformand udfører du et stort stykke arbejde, og jeg oplever, at du altid er klar til at hjælpe med de mange forskellige opgaver, trods dine familiemæssige udfordringer.

 

Du har løbende brugt tid på renovering af bordtennis kælderen, der nu er rigtig fin. Det seneste skud på stammen er opstart af 60+ holdet, der nu går til den med formiddags bordtennis i kælderen, de har endda bragt NIF og dem selv i Bornholms tidendes søgelys.

 

Til nytårsløbet, hvor det myldrer med mennesker, sætter alle vi hjælpere stor pris på dine ristede pølser og varme brød ved grillen, hvor vi hygger, griner sammen og får varmen efter nogle kolde timer i skoven.