2005 - Anette Kaj

2006 - Nina Kallehauge

2007 - Lone og Carsten Mogensen

2008 - Anitta og Peter Gjedsted

2009 - Henning Knudsen

2010 - Johny Petersen

2011 - Christian Kofoed

2012 - Ricky Tranberg

2013 - Jørn Mogensen

2014 - Torben Larsen

2015 - Per Hansesgaard

2016 - Nick Rylander

2017 - Svend Jessen

2018 - Julie Nielsen 

2019 - Morten Howardsen

2020 - Kent Ole Larsen

 

 

 Årets kammerat 2020 cheftræner Kent Ole Larsen. 

 Kent Ole blev sat på en stor opgave da han indvilligede i at bestride posten som herre seniortræner i Nyker. Der ventede ham en stor opgave med at få opbygget og sammensat herrespillerne til at fungere som en enhed.

 Han havde en del udfordringer i starten med at få overbragt sine ideer samt de fodboldfaglige ting til holdet. Dette fordi spillerne var meget forskellige mht. deres fodboldkunnen og forståelse, men fik i kraft af sin store trænererfaring opbygget Nykers herreafdeling.

 Dette rygtedes på øen og gav en spillertilgang med flere spillere med BS-erfaring.

KO har en god tillidsskabende måde at samle sine spillere på. Han har en fader-rolle og er meget behjælpelig hvis en spiller har problemer med at komme til træning eller kamp.

  Derfor indstiller fodboldafdelingen cheftræner Kent Ole Larsen til ”Årets kammerat” 2020

 

Årets kammerat 2019 

 Årets kammerat er ungdomstræner Morten Howardsen

Morten har været ungdomstræner i snart fire år. Han startede med at være hjælpetræner for Jan Rasmussen. Året efter stod han på egne ben og har som træner igennem årene trænet U/8, U/10 og nu U/12, hvor Nyker samarbejder med Hasle og pt. har to hold, som træner skiftevis i Nyker og i Hasle.

Morten er som træner altid velforberedt, og det samme gælder når holdet skal spille kampe. Der er lavet en spille plan for afvikling af kampen. Endvidere er han meget vellidt af spillerne og deres forældre. Der er oparbejdet en god og solid kommunikation imellem dem. Han har fået forældrene til at bakke op om holdet. Dette ser man tydeligt når holdene spiller kampe, hvor der er en masse forældre og familiemedlemmer der kommer og kikker. Der er opbygget et godt rygte om vores U/12 drenge og deres træner. Det udmønter sig i at der er kommet spillere udefra til Nyker.

Han har hele tiden prøvet på at videreudvikle og dygtiggøre sig som træner. Han har været på forskellige trænerkurser for ungdom. Og har fortalt, at han er villig vil indtræde på andre trænerkurser i fremtiden.

Morten har været ene om at stå for træningen i en periode, hvor han både måtte vaske spillertøjet og selv stå for alt det praktiske der er omkring et fodboldhold. Dette har han klaret uden nogen form for misytring.  

Med disse ord synes fodboldudvalget, at Morten er den helt rigtige at indstille til ”årets NIF’er”

Årets Kammerat 2014

 

 

Årets Kammerat er Torben Larsen

Bordtennis afdelingen har længe vidst, at du er ”en rigtig kammerat”, de har haft glæde af dig og dit humør inden du trådte til nye opgaver som næstformand i klubben. Som næstformand udfører du et stort stykke arbejde, og jeg oplever, at du altid er klar til at hjælpe med de mange forskellige opgaver, trods dine familiemæssige udfordringer.

 

Du har løbende brugt tid på renovering af bordtennis kælderen, der nu er rigtig fin. Det seneste skud på stammen er opstart af 60+ holdet, der nu går til den med formiddags bordtennis i kælderen, de har endda bragt NIF og dem selv i Bornholms tidendes søgelys.

 

Til nytårsløbet, hvor det myldrer med mennesker, sætter alle vi hjælpere stor pris på dine ristede pølser og varme brød ved grillen, hvor vi hygger, griner sammen og får varmen efter nogle kolde timer i skoven.

                                                            Årets Kammerat 2013

 

 

Årets Kammerat er Jørn Mogensen

Han har gennem hele sit liv haft tilknytning til NIF. han har tidligere fået pokalen som årets NIF ere sammen med sin kone , men jeg syntes det var på sin plads han blev årets kammerat for den kæmpe indsats han har udført med vores minigolf han har stået for maling af den , sørget for området blev klar gjort, plantet, lavet, skur hegn og meget mere. Han prøvede enda hver aften at vande planterne, så de kunne overleve……Ja jeg kunne blive ved .

Yderligere har han valgt at blive næstformand i NIF og jeg ser frem til er godt samarbejde