1995 - Kenny kofoed

2014 - Mathias Larsen

2015 - Nicklas Pedersen

Årets Nif er 2013 Jan Rasmussen

Jan har gjort en umådelig stor indsats for drengefodboldt i NIF

Jan har ikke bare i Nyker fodboldafdeling, været en stor kapacitet, Jan var også med til at starte børneklubben op i Nyker samt har også været med i friskolen Jan er altid åben for ny ideer og altid med godt humør Jan siger næsten aldrig nej og hvis har gør det er det altid meget velovervejet, vi i NIF er utrolig glade for det kæmpe arbejde han gør, Jan har en rigtig stor ære over vi stadigvæk har en ungdomsafdeling i Nyker, Jan har styr på alle, han træner hold, han sørger for at der kan stilles hold, han sørger for transport, han sørger for haltid , jeg der vel ikke en eneste ting han ikke tager sig af.

Jan har aldrig pralet med at han var den store træner med alligevel er der altid medajler når sæsonen er forbi, deltager altid i debatten om ungdomsfodbold på Bornholm og alle lytter til ham, da han altid er positiv og engageret i udvikling af fodbold på Bornholm, og som sagt er det ikke kun i fodboldafdelingen vi har glæde af at Jan bor i Nyker.

Derfor kan vi i NIF simpelthen ikke få øje på andre kandidater som Jan, til at bliver året Niffer vi i NIF og fodboldsafdelingen vil gerne sige dig tak for din store indsat i Nyker IF fodboldafdeling tak for det store arbejde du gør for vores ungdom i Nyker

Med et lille håb om vi må misbruge dig i mange år i nu.

Årets NIFér 2014 Mathias Larsen

Du må nærmest være årets gnist, der er drive i dig og dit engagement og du kan noget med strøm, lys og musik.

Jeg havde lyst til at sige, at du var Nykers kommende foreningsmand, men det er for sent, for du er allerede rigtig godt i gang og det er en stor fornøjelse at følge dit arbejde og engagement. Jeg håber du bliver hængende længe endnu.

Du er en ung mand der kender til foreningsliv, at give en hjælpende hånd og at vejen fra ide til handling er kort når man har hænderne oppe af lommerne og hjælpes ad.

Jeg har ladet mig fortælle, at du er vokset op med NIF ganske tæt på, så hvem ved om du har rød/sort stribet blod i årene??

I arbejdet med store legedag er du makker med Ricky og de andre rødder….

Du har været ”fodboldstræner Larsen” for vores u11 og u13 drenge sammen med et par friske fyre. Fodbolddrenge var meget glade for din træning, dine rappe replikker og dit gode humør. De var glade for at spille fifa med dig og de så meget op til dig. Stolte siger de: ”Larsen han var sej” og ”han hilser stadig på os”.

Der er ingen tvivl om, at du er årets NIF`er.

Årets NIFér 2015 Nicklas Pedersen

Formand, der gerne uddelegerer – prisen som årets NIF’er

21. gang uddeles: 12 mænd, 4 par og 4 damer (er det fordi, der bag hver mand står en stærk kvinde og i sidste ende alligevel er hende, der bestemmer?)

Personen vi i dag skal hædre er en, der meget ofte eller næsten altid stiller sig til rådighed, når der skal udføres en aktivitet eller laves et stort stykke arbejde.

Personen er også en, der har en finger med i spillet i næsten alt hvad der rører sig i Nyker og for den sags skyld også i meget af det, der rører sig på Bornholm.

Vedkommende kan betegnes som demokratisk og diplomatisk, vant til, skal vi kalde det  ”at begå sig med det offentlige”, vide hvad for nogle knapper, der skal trykkes på for at få ting gennemført og da idrætslederen af i dag  har ændret sig fra ikke kun at skulle beskæftige sig med økonomi og sport – men til også at være politisk leder for sin klub, med offentlig regler og love der kommer og går, var valget af årets NIF’er ikke så svært.

Årets NIF’er dyrker ikke  og har aldrig dyrket sport (og lad du bare os andre om det) men pga dette, at du ikke er forudindtaget og samtidig er vant til at begå på de bonede gulve, kan du begge veje rundt hugge en hæl og en klippe en tå, når der er behov for det.

Kære Nicklas, vi er rigtig glade for, du i sin tid sagde ja til at være formand for Nyker IF, kort sagt er du den helt rigtige til jobbet, vi håber du bliver ved mange år endnu, og derfor skal DU være årets NIF’er.

Og nej Nicklas, dine bestyrelsesmedlemmer er ikke socialdemokrater, som har et standpunkt til man tager et nyt – du har været udsat for en politisk rævekage – så til næste år får du igen lov til at udnævne årets NIF’er

Til slut for lige at vende tilbage til pokalen, det er som sagt 21. gang den uddeles, men det er kun 2. gang en siddende formand modtager den – så vi fik da brudt traditionerne lidt – ikk.?