Her er nogle få, men vigtige oplysninger, når du, som forælder, sender dit barn til bordtennis første gang.

Medlemsskab. De første 3 træninger er gratis, men 3. gang får dit barn en indmeldelsesblanket med hjem, som skal udfyldes og medtages til efterfølgende træning.

Påklædning. T-shirt eller poloshirt og shorts eller nederdel - lange bukser er ikke tilladt i bordtennis. Det er også vigtigt allerede nu at vide, at tøjet ikke må være samme farve som bolden - altså alt andet end hvidt. Fodtøj er indendørs sportsko uden sorte såler.

Udstyr. Battet er spillerens vigtigste rekvisit. Du kan i mange sportsforretninger købe bordtennisbat, men ofte er prisen for høj og kvaliteten for dårlig. Derfor råder vi til i opstarten at lade dit barn spille med et træningsbat, lånt i klubben, og derefter lade træneren hjælpe med at lave et bat, hvor du for en fornuftig pris får et kvalitetsbat, der kan mere og holde væsenligt længere end et færdigkøbt. Der kan købes drikkevarer i klubben, men det vil være en rigtig god ide at medbringe drikkedunk med indhold.

Sidst, men ikke mindst. Vær aldrig i tvivl, spørg træneren !